Kopiowanie > Często używane ustawienia (pamięć trybów) > Zapisywanie pamięci trybów
*
Zapisywanie pamięci trybów

Powrót do omówienia

W tej części opisano sposoby zapisywania ustawień kopiowania w pamięci trybów.


Uwaga
  • Nawet jeżeli zasilanie jest wyłączone, ustawienia kopiowania zapisane w pozycjach pamięci nie są kasowane.
  1. Naciśnij klawisz [Main Menu] (Główne menu).
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Kopiowanie>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  1. Naciśnij lewy klawisz funkcyjny, aby wybrać opcję <Pamięć trybów>.
  • Ostatnio określone ustawienia są przypisywane w pamięci trybów.
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz pozycję pamięci trybów, pod którą chcesz zapisać ustawienia kopiowania, a następnie naciśnij prawy klawisz funkcyjny, aby wybrać opcję <Zapisz/usuń>.
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Ustaw. zapisywania>.
  • Aby nazwać ustawienie pamięci trybów:
  • 1. Za pomocą klawisza [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Zapisz nazwę>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  • 2. Za pomocą klawiatury ekranowej wprowadź nazwę, a następnie naciśnij prawy klawisz funkcyjny, aby wybrać opcję <Ustaw>.
  • Nazwa może zawierać maksymalnie 10 znaków.
  • Informacje na temat korzystania z klawiatury ekranowej znajdują się w sekcji „Wprowadzanie znaków”.
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Tak>, a następnie naciśnij klawisz [OK].

Aby sprawdzić szczegóły ustawień, za pomocą klawisza [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Szczegóły>, a następnie naciśnij klawisz [OK].

  1. Naciśnij klawisz [Main Menu] (Główne menu), aby powrócić do ekranu głównego menu.

  • Powrót na początek