Kopiowanie > Często używane ustawienia (pamięć trybów) > Usuwanie pamięci trybów
*
Usuwanie pamięci trybów

Powrót do omówienia

W tej części opisano sposób usuwania ustawień kopiowania z listy pamięci trybów.

  1. Naciśnij klawisz [Main Menu] (Główne menu).
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Kopiowanie>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  1. Naciśnij lewy klawisz funkcyjny, aby wybrać opcję <Pamięć trybów>.
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz pozycję pamięci trybów, którą chcesz usunąć, a następnie naciśnij prawy klawisz funkcyjny, aby wybrać opcję <Zapisz/usuń>.
  1. Za pomocą klawiszy [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Usuń>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Tak>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  1. Naciśnij klawisz [Main Menu] (Główne menu), aby powrócić do ekranu głównego menu.

  • Powrót na początek