Kopiowanie > Zmiana trybu standardowego
*
Zmiana trybu standardowego

Tryb standardowy stanowi połączenie trybów kopiowania, z których urządzenie automatycznie korzysta po włączeniu zasilania lub po naciśnięciu klawisza (Resetuj). Tryb standardowy można zmieniać w zależności od potrzeb.

Poniżej przedstawiono ustawienia domyślne:

  • <Ustawienia trybu kolorowego>: Czarny
  • <Ustawienia źródła papieru>: Szuflada 1: A4
  • <Ust. usuwania zabarwienia/tła>: 0
  • <Różne ustawienia trybu dwustr.>: Wyłącz
  • <Ustaw. wielkości kopia/oryginał>: 100%
  • <Ustawienia jakości obrazu>: Tekst/Fotografia/Mapa
  • <Kopiuj wiele stron na 1 stronie>: Wyłącz
  • <Ustawienia ostrości>: 0
  • <Ust. usuw. cieni/obramowania>: Wyłącz
  • <Regulacja koloru>: Domyślnie
  • <Ustaw. obróbki wykańczającej>: Wyłącz
  • <Ustawienia Kopiow. Karty ID>: Wyłącz
  • <Ustawienia dla liczby kopii>: 1
  1. Naciśnij klawisz [Main Menu] (Główne menu).
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Kopiowanie>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Rejestr./inicj. trybu standard.>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  • Ostatnio określone ustawienia są przypisywane jako tryb standardowy.
  1. Naciśnij klawisz [OK], aby wybrać opcję <Zapisz>.
  1. Za pomocą klawiszy [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Tak>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  1. Naciśnij klawisz [Main Menu] (Główne menu), aby powrócić do ekranu głównego menu.

  • Powrót na początek