Kopiowanie > Sprawdzanie i anulowanie zadań kopiowania/sprawdzanie rejestrów kopiowania > Anulowanie zadań kopiowania
*
Anulowanie zadań kopiowania

Powrót do omówienia

Można anulować zadanie kopiowania, kiedy jest ono drukowanie lub oczekuje na przetworzenie.

  1. Naciśnij klawisz (Monitor statusu/anuluj).
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Kopiowanie>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Status zadania>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz zadanie, a następnie naciśnij prawy klawisz funkcyjny, aby wybrać opcję <Anuluj>.

Jeśli chcesz sprawdzić informacje dotyczące kopiowania, naciśnij lewy klawisz funkcyjny, aby wybrać opcję <Szczegóły>.

  1. Za pomocą klawiszy [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Tak>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  1. Naciśnij klawisz [Main Menu] (Główne menu), aby powrócić do ekranu głównego menu.

  • Powrót na początek