Przedstawienie urządzenia > Zapisywanie odbiorców w książce adresowej > Zapisywanie/edycja skróconego wybierania > Kasowanie adresów zapisanych do skróconego wybierania
*
Kasowanie adresów zapisanych do skróconego wybierania

Powrót do omówienia


Uwaga
  • W tej części opisano procedurę usuwania odbiorców dostępnych do skróconego wybierania z ekranu Funkcje dodatkowe. Klawisze można usuwać również z ekranu wyboru typu wysyłania w następujący sposób:
  • Na ekranie wyboru typu wysyłania naciśnij prawy klawisz funkcyjny, aby wybrać opcję <Skróc. wybier.>.
  • Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz klawisz skróconego wybierania, który zostanie usunięty.
  • Naciśnij lewy klawisz funkcyjny, aby wybrać opcję <Zap./edy./usuń>.
  • Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Usuń ze skróconego wybierania>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  • Następnie należy postępować zgodnie z procedurą opisaną w tej sekcji od kroku 7.
  1. Naciśnij klawisz [Main Menu] (Główne menu).
  1. Naciśnij prawy klawisz funkcyjny, aby wybrać opcję <Dodatk. funkcje>.
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Ustaw.książki adresowej>, a następnie naciśnij klawisz [OK].

Jeśli wybrano hasło dla książki adresowej, należy wprowadzić hasło, aby otworzyć menu ustawień książki adresowej. Wprowadź hasło za pomocą klawiszy numerycznych – , a następnie naciśnij klawisz [OK]. (Patrz sekcja „Ustawienie hasła dla książki adresowej”).

  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Zapisz skrócone wybieranie>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  1. Za pomocą klawiszy [] i [] lub (kółka przewijania) wybierz klawisz skróconego wybierania, który zostanie usunięty, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  • Nie można usuwać wielu klawiszy skróconego wybierania jednocześnie.
  • Jeśli żądany przycisk skróconego wybierania nie jest wyświetlony, za pomocą klawiszy [], [] lub (kółko przewijania) wyszukaj żądany przycisk skróconego wybierania.
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Usuń>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Tak>, a następnie naciśnij klawisz [OK].

Aby anulować usuwanie odbiorcy, wybierz opcję <Nie>.

  1. Naciśnij klawisz [Main Menu] (Główne menu), aby powrócić do ekranu głównego menu.

  • Powrót na początek