Przedstawienie urządzenia > Dostosowywanie ustawień > Przywrócenie domyślnych ustawień wspólnych
*
Przywrócenie domyślnych ustawień wspólnych

Powrót do omówienia

Można przywrócić wszystkie ustawienia wspólne do wartości domyślnych.


Uwaga
  • Jeśli dla opcji <Zmiana języka narodowego> wybrane zostało ustawienie <Włącz>, po czym nastąpi powrót do ustawień domyślnych, dla opcji <Zmiana języka narodowego> zostanie wybrane ustawienie <Wyłącz>, ale język na wyświetlaczu i w raportach pozostanie bez zmian. (Patrz sekcja „Zmiana języka wyświetlacza”).
  1. Naciśnij klawisz [Main Menu] (Główne menu).
  1. Naciśnij prawy klawisz funkcyjny, aby wybrać opcję <Dodatk. funkcje>.
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Ustawienia wspólne>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Inicjuj ustawienia wspólne>, a następnie naciśnij klawisz [OK].
  1. Za pomocą klawiszy [], [] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Tak>, a następnie naciśnij klawisz [OK].

Jeśli chcesz anulować procedurę przywracania wartości domyślnych dla wspólnych ustawień, wybierz opcję <Nie>, a następnie naciśnij klawisz [OK].

  1. Naciśnij klawisz [Main Menu] (Główne menu), aby powrócić do ekranu głównego menu.

  • Powrót na początek