| |
- Wybierz opcję [Turn on sharing so anyone with network access can open, change, and create files] (Włącz udostępnianie, aby każdy użytkownik sieci mógł otwierać, zmieniać i tworzyć pliki), a następnie kliknij przycisk [Apply] (Zastosuj).
- Nie wybieraj opcji [Turn on sharing so anyone with network access can open files] (Włącz udostępnianie, aby każdy użytkownik sieci mógł otwierać pliki). W przeciwnym razie w folderze udostępnionym nie będzie można zapisać dokumentu zeskanowanego w tym urządzeniu.
- Jeśli pojawi się okno dialogowe [User Account Control] (Kontrola konta użytkownika), kliknij przycisk [Continue] (Kontynuuj).
|