Drukowanie
> Ustawienia drukarki z urządzenia
> Menu ustawień
> Układanie
| Układanie |
Symbol gwiazdki (*) wskazuje na ustawienie domyślne. To ustawienie umożliwia sortowanie kopii w zestawy uporządkowane według stron dokumentów. Po wybraniu opcji <Włącz> wszystkie strony każdej kopii są drukowane przed wydrukowaniem kolejnej kopii. Po wybraniu opcji <Wyłącz> wszystkie kopie każdej strony są drukowane przed wydrukowaniem kolejnej strony. Przykłady opcji układania podczas drukowania trzech kopii trzystronicowego dokumentu: |
| Uwaga |
|
|
|||||