Drukowanie > Ustawienia drukarki z urządzenia > Menu ustawień > Automatyczny Wybór
*
Automatyczny Wybór

Powrót do omówienia


PS: Wyłącz, Włącz*
PCL: Wyłącz, Włącz*


Symbol gwiazdki (*) wskazuje na ustawienie domyślne.

To ustawienie określa opcje personaliów dostępne dla urządzenia odbierającego zadanie bez ustawienia języka poleceń lub danych druku bezpośredniego. To ustawienie jest stosowane tylko wówczas, gdy w opcji <Personalia> wybrano ustawienie <Auto>. Personalia PS i PCL można włączać lub wyłączać.

Jeżeli wybrano ustawienie <Włącz>, wybrane personalia są dostępne dla urządzenia.

Jeżeli wybrano ustawienie <Wyłącz>, wybrane personalia są niedostępne dla urządzenia.


Uwaga
  • To ustawienie jest dostępne tylko wówczas, gdy uaktywniona jest zarówno funkcja PS, jak i PCL.
  • Ta funkcja jest niedostępna podczas drukowania w trybie UFR II.

  • Powrót na początek