|
- Gdy w opcjach <Drukuj obraz> i <Ustawienia zachowania w pamięci> ustawiono wartość <Wyłącz> oraz w opcji <Zapisz obraz w pamięci> ustawiono wartość <Nie zapisuj>, odebrane dokumenty zostaną utracone, jeżeli wystąpi błąd przekazywania.
- Jeżeli w opcji <Ustawienia zachowania w pamięci> ustawiono wartość <Włącz>, dokumenty przekazywane lub związane z błędami przekazywania nie są drukowane, nawet jeżeli w opcji <Drukuj obraz> ustawiono wartość <Włącz> lub <Tylko przy błędzie>. Są one drukowane, gdy w opcji <Ustaw. zachow. w pamięci> wybrano ustawienie <Wyłącz>.
|
|
|
|
- Gdy w opcji <Drukuj obraz> ustawiono wartość <Włącz> lub <Tylko przy błędzie>, pierwsza strona dokumentu, w którym wystąpiły błędy przekazywania, zostanie wydrukowana w raporcie z błędów wysyłania, jeżeli został on skonfigurowany do drukowania wraz z obrazem w menu <Ustawienia raportu>, nawet jeżeli w opcji <Ustawienia zachowania w pamięci> ustawiono wartość <Włącz>. Informacje dotyczące ustawień raportów znajdują się w sekcji „Automatyczne drukowanie raportów”.
|
|