| |
 |
|
 |
|
- Naciśnij klawisz
(Start), aby rozpocząć kopiowanie.
- Po zakończeniu skanowania wyjmij oryginały.
- Podczas kopiowania nie można zmienić ustawień trybu kopiowania, np. liczby kopii, formatu papieru, wielkości kopia/oryginał.
- Jeśli podłączony jest opcjonalny czytnik kart Card Reader-E1, po zakończeniu kopiowania należy wyjąć kartę kontrolną i nacisnąć klawisz
(Zaloguj/wyloguj). Aby dowiedzieć się więcej, patrz „Zabezpieczenia”.
- Aby anulować wszystkie ustawienia i powrócić do trybu standardowego, naciśnij klawisz
(Resetuj).
- Jeśli urządzenie pozostaje bezczynne dłużej niż dwie minuty, wyświetlacz automatycznie powraca do ekranu głównego menu (funkcja Czas automatycznego kasowania). Można zmienić ustawienia czasu dla funkcji Czas automatycznego kasowania. Aby dowiedzieć się więcej, patrz „Ustawianie czasu automatycznego kasowania”.
- Jeśli podczas przetwarzania zadania ma zostać wykonana następna kopia, należy nacisnąć prawy klawisz funkcyjny i wybrać opcję <Wykonane>. Następnie powtórzyć procedurę od kroku 1.
|