| |
- Za pomocą klawiszy [
], [ ] lub (kółka przewijania) wybierz preferencje, które zostaną usunięte, a następnie naciśnij prawy klawisz funkcyjny, aby wybrać opcję <Zapisz/usuń>.
- Można usunąć tylko klawisz, którego ustawienia są zapisane w preferencjach.
- Aby skontrolować ustawienia zapisane dla preferencji, należy wybrać opcję <Szczegóły>, naciskając lewy klawisz funkcyjny. Naciśnij prawy klawisz funkcyjny, aby wybrać opcję <Wykonane> i powrócić do poprzedniego ekranu.
- W przypadku, gdy dla parametru [E-mail Send] (Wyślij e-mail) ustawiono wartość [Do not allow] (Nie zezwalaj) lub [Only allow sending to own address] (Zezwalaj wyłącznie na wysłanie wiadomości na własny adres), preferencje zawierające adres e-mail odbiorcy będą wyszarzone. W takim wypadku nie można sprawdzić ustawień zapisanych w preferencjach. (Patrz sekcja „Określanie ustawień wysyłania uwierzytelnionego”).
|