| |
- Naciśnij klawisz
(Zaloguj/wyloguj).
Użytkownik jest wylogowany z usługi wysyłania uwierzytelnionego, wyświetlony zostanie ekran uwierzytelnienia wysyłania.
- W przypadku wyboru opcji [Display confirm screen when logged out] (Wyświetl ekran potwierdzenia wylogowania) na stronie ustawień funkcji wysyłania uwierzytelnionego, podczas wylogowywania wyświetlony może zostać następujący ekran. (Patrz sekcja „Określanie ustawień wysyłania uwierzytelnionego”). Za pomocą klawiszy [
], [ ] lub (kółka przewijania) wybierz opcję <Wylogow. Tylko Wysł. Uwierzyt.>, aby wylogować się tylko z usługi wysyłania uwierzytelnionego lub opcję <Wyloguj Wszystkie Uwierzyteln.>, aby wylogować się jednocześnie ze wszystkich usług wymagających uwierzytelnienia, takich jak np. zarządzanie identyfikatorami wydziału.

- Gdy urządzenie przechodzi w stan czuwania lub po włączeniu trybu automatycznego kasowania, użytkownik zostanie automatycznie wylogowany z usługi wysyłania uwierzytelnionego.
|