| |
- Za pomocą klawiszy [
], [ ] lub (kółka przewijania) wybierz preferencje do przywołania, a następnie naciśnij klawisz [OK].
- W przypadku wybrania preferencji, dla których wybrano już określonego odbiorcę, zostanie wyświetlony ekran ustawień wysyłania. Istnieje wtedy możliwość zmiany ustawień wysyłania lub dodania odbiorców.
- Aby skontrolować ustawienia zapisane dla preferencji, należy wybrać opcję <Szczegóły>, naciskając lewy klawisz funkcyjny.
- Po wybraniu preferencji, dla których nie wybrano jeszcze określonego odbiorcy, zostanie wyświetlony ekran wyboru trybu wysyłania. Istnieje wtedy możliwość wyboru odbiorców.
- Aby anulować wszystkie ustawienia i przywrócić ekran Wybierz typ wysyłania, należy nacisnąć klawisz
(Resetuj).
- W przypadku, gdy dla parametru [File Send] (Wyślij plik) ustawiono wartość [Do not allow] (Nie zezwalaj) lub [Only allow sending to own address or specified folder] (Zezwalaj wyłącznie na wysłanie wiadomości na własny adres lub do określonego foldera), preferencje zawierające adres docelowy serwera plików są wyszarzone. W takim wypadku nie można sprawdzić ani wywołać ustawień zapisanych w preferencjach. (Patrz sekcja „Określanie ustawień wysyłania uwierzytelnionego”).
|