|
- Ustawienia, takie jak odbiorca, ustawienia skanowania, ustawienia wysyłania, są zapisane w dzienniku. Poniższe działania wykonane po zmianie ustawień nie są zapisywane w rejestrze:
- Naciśnięcie klawisza
(Start) lub (Resetuj) lub [Main Menu] (Główne menu).
- Aktywacja trybu automatycznego kasowania.
- Identyczne ustawienia wysyłania zapisywane są tylko raz w pamięci przywoływania.
- Jeżeli dla opcji <Og. liczbę nowych adresów> w podmenu <Ogranicz dostęp do fun. Wysyłania> w menu <Ust. zarządzania systemem> w obszarze <Dodatk. funkcje> wybrano ustawienie <Włącz>, przywoływane są tylko adresy określone w książce adresowej.
|
|
|
|
- Ustawienia zapisane w pamięci nie są usuwane nawet wtedy, gdy zasilanie zostanie wyłączone.
- Jeśli dla opcji <Ogranicz wysył. z rejestru> w podmenu <Ogranicz dostęp do fun. Wysyłania> w menu <Ust. zarządzania systemem> w obszarze <Dodatk. funkcje> wybrano ustawienie <Włącz>, nie można określić odbiorcy przy użyciu opcji <Rejestr>. (Patrz sekcja „Ograniczanie oddzwaniania”).
|
|